: توربوفن های با عملکرد بالای بومی گام نهایی به سمت تولید جنگنده کاملا مستقل است
خلاصه اصلی:
•    موتورهایی که معمولا در هواپیماهای چینی و هواپیماهای مدرن دیگر مورد استفاده قرار می گیرند،  به چند دسته عمده تقسیم می شوند: (1) توربوفن های بای پس-پایین که معمولا قدرت جت های نظامی را تامین میکنند. (2) توربوفن های بای پس- بالا که معمولا قدرت هواپیماهای مسافربری جت را تامین میکنند. (3) توربوپراپ ها که معمولا قدرت هواپیماهای با بهره وری بیشتر سوخت و با سرعت پایینتر، از جمله هواپیماهای رفت و آمد غیر نظامی و حمل و نقل نظامی و هواپیماهای نظارت و مدیریت نبرد را، تامین میکنند. و (4) توربوشفت ها که معمولا قدرت هلیکوپترها را تامین می کنند. این مطالعه گروه اول یعنی موتور توربوفن بای پس-پایین را موردتوجه قرار میدهد؛ دربارهی دسته های دیگر در گزارش های China SignPost صحبت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: 

پادکست برتر سال
•    عدم توانایی چین در تولید انبوه موتورهای جت با عملکرد بالای مدرن و با استاندارد با کیفیت بالا ، پاشنه آشیل بخش هوافضای نظامی چین است و به احتمال زیاد باد مخالفی است که توسعه و تولید J-15، J-20 و دیگر هواپیماهای نسل اخیر تاکتیکی را کند میکند.
•    چهار اام کلیدی استراتژیک صنعت هوافضای چین را تحریک می کند تا به دنبال توانایی تولید حجم زیادی از موتورهای باعملکرد بالا برای هواپیمای تاکتیکی باشد: (1) اجتناب از وابستگی قطعات، (2) عدم تمایل عرضه روسیه، (3) استقلال در فروش هواپیما، و (4) خدمات پس از فروش ضعیف روسیه.
•    برای پرداختن به این کاستی ها، AVIC توسعه موتور را به عنوان یک اولویت در نظر دارد و سرمایه گذاری 10 میلیارد یوآنی(US $ 1530000000) به تحقیق و توسعه موتور جت در 5 سال آینده اختصاص داده است.
•    با این حال، شواهد هنوز هم نشان می دهد که سازندگان موتور AVIC در حفظ کنترل کیفیت متناسب با افزایش مقیاس تولید WS-10 مشکل دارند که باعث بروز مشکلاتی در قابلیت اطمینان و نگهداری هواپیمای تاکتیکی چین گردیده که به شدت به موتورهای روسی وارداتی متکی است.
•    نقاط ضعف کلیدی صنعت موتورجت نظامی چین عبارتند از: تولید پره های توربین و استاندارد-سازی فرایند.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها